Oberta la inscripció per al campus d’estiu de la UE Vilassar

 

Com cada any, i en aquestes dates en les quals ens trobem, pares i mares ja comencen a pensar en casals i campus esportius de cara sobretot al mes de juliol. Es tracta de conciliar feines amb les llarguíssimes vacances escolars. I, també, és clar que nens i nenes s’ho passin el millor possible i arribin rebentats a la nit. És per això que la Unió Esportiva Vilassar ja té dissenyat el seu campus.

Pensat per a nens i nenes nascuts entre 2008 i 2028, el Campus d’Estiu de la Unió Esportiva Vilassar arrencarà, amb places limitades, el 26 de juny i baixarà persiana el 28 de juliol. Des de les 9 del matí fins a dos quarts de 2 de la tarda. Això sí, amb mitja hora abans i després de l’horari per allò de les permanències.

Al marge de les activitats pròpies del futbol, la Unió Esportiva Vilassar també ha preparat sortides, activitats  i excursions diverses. Com per exemple, visites a la platja per fer esport amb diferents jocs i propostes, kaiac i pàdel surf, entrenaments intensos -de fet, n’hi ha un d’específic per a porters- i excursions setmanals a Illa Fantasia i a l’Iluro Park de Mataró.

Parlem de preus?  Una setmana costa 112 euros, dues 216 euros, 306 euros per a tres setmanes i 392 euros per a quatre setmanes. El campus complert, les cinc setmanes, 480 euros. També s’ofereix la possibilitat de menjador a un cost de 8 euros diaris.

Les inscripcions són obertes. Cal enviar un correu electrònic a campusuevilassardemar@gmail.com