Oberta la inscripció per al Campus de Setmana Santa, de la Unió Esportiva Vilassar

S’acosta la Setmana Santa i, és clar, a pares i mares, per allò de la conciliació, se’ls gira feina per solucionar què fer amb fills i filles els dies que no hi ha escola. Si, a casa, us agrada el futbol; para atenció. La Unió Esportiva Vilassar  organitza, un any més, el seu Campus de Setmana Santa.

Està pensant per als dies 11, 12, 13 i 14 d’abril. És a dir, de dilluns a dijous, al camp municipal de futbol  Xevi Ramon. L’horari és de 9 del matí a 1 de la tarda. Amb mitja hora de permanències abans i després. El preu del campus és de 65 euros amb l’esmorzar inclòs. Activitat, proposta, dirigida a nenes i nenes nascuts, atenció, entre els anys 2008 i 2017.

Marcos Mudarra, responsable del campus de la Unió Esportiva Vilassar ha explicat que els objectius de la cita d’aquesta Setmana Santa: acció, valors, i situacions de joc real. Es practicaran habilitats motrius bàsiques i específiques.

Hi ha, també, promocions especials de preus. Per exemple, si s’apunten dos germans, el campus costarà 120 euros i, per un dia aïllat, el preu és de 20 euros. Per a més informació, no dubtis en consultar el web de la Unió Esportiva Vilassar.