Oberta la inscripció per a ser membre de la Taula Transversal del Pla d’Igualtat

 

La Regidoria d’Igualtat vol seguir involucrant la ciutadania en el Pla Local d’Igualtat. Per això, obre la participació a la Taula Transversal del Pla d’Igualtat, l’òrgan de control i seguiment del Pla format pels grups municipals, entitats feministes i ciutadans i ciutadanes que hi vulguin participar a títol personal. Aquesta taula es reunirà dos cops l’any.

Les persones que vulguin formar-ne part han de ser majors de 16 anys, estar empadronats/des a Vilassar de Mar i estar inscrits/es al Registre de Participació Ciutadana abans del 18 d’abril. Fer-ho és un tràmit molt senzill.

Les inscripcions al Registre de Participació ciutadana es poden fer per via telemàtica a través d’aquest enllaç, per correu postal o de forma presencial a l’Ajuntament. Un cop feta, han d’enviar un correu  participacio@vilassardemar.cat indicant que es vol ser membre de la Taula Transversal del Pla d’Igualtat amb la següent informació: nom, cognoms i telèfon de contacte.

El dia 19 d’abril es farà un sorteig per escollir les persones que hi participaran entre totes les que es presentin. Les persones que resultin escollides seran contactades telefònicament.