Oberta la inscripció per a participar al “Sàpiens The Game per Àfrica”

Més de 400 persones en la darrera edició del Sàpiens The Game  que es va fer a Vilassar de Mar. I, aquest dissabte, 1 de juliol, tornen al nostre poble amb aquest joc de preguntes amb finalitats solidàries. Enguany, la recaptació anirà destinada al Projecte Tabassaye, que es dedica a millorar les condicions sanitàries de les persones d’onze poblacions de la comunitat de Dabo, al Senegal.

N’hem parlat amb Andreu Sala, l’organitzador. Ha explicat que el Sapiens és una autèntica experiència audiovisual . S’ha mostrat molt content per la darrera experiència que van fer a Vilassar de Mar.

 

El darrer Sapiens The Game va aplegar més de 400 persones. Enguany, la inscripció es fa per taules, d’un màxim de 8 persones per equip) Dues maneres d’inscriure-s’hi, per email a sapientsthegame@gmail.com o omplint el formulari. Als cartells que han penjat a les cartelleres hi ha un codi QR que porta fins al formulari.Es juga contra la pantalla i contra altres equips. Hi haurà molta música i humor.  Un joc, una competició divertida en la qual hi pot jugar tothom. Al marge de passar una estona d’allò més entretinguda, també es podrà fer un mos i prendre alguna cosa.

Andreu Sala ha explicat que la darrera edició feta a Vilassar de Mar del Sapiens es va dedicar a l’ONG Humanity Wings i li fa molta il·lusió repetir experiència. Considera que La Bòbila és un espai ideal.

Però… de què es tracta el joc? Com es juga al Sapiens? És un examen de 20 preguntes, de vint temes, en què es juguen 300 punts. Hi ha proves de literatura, art, música, lògica… I, compte, perquè hi haurà premis d’allò més interessants. Donats, per cert, per diferents comerços i establiments que se sumen a la causa del Projecte Tabassaye. El projecte del Sapiens The Game sempre, es dedica a projectes solidaris. Sala subratlla que mai ho han preparat amb ànim de lucre, sinó sempre amb entitats del tercer sector.

Així doncs, dissabte 1 de juliol torna el Sapiens The Game  a Vilassar de Mar i en aquesta edició és “Sàpiens per Àfrica”.  Una experiència audiovisual per equips a l’esplanada del pavelló d’esports La Bòbila (avinguda Eduard Ferrés, 190-206).

Amb barra per sopar o prendre alguna cosa. Els equips hauran de concentrar-se a les 9 de la nit, per començar a jugar als volts de tres quarts de 10 de la nit.

“Sapiens per Àfrica” compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Bàsquet Vilassar de Mar.

(Foto: Projecte Tabassaye)