Oberta la inscripció per a “Les claus de la fantasia” i “Els corsaris de la Mediterrània”

“Les claus de la fantasia” i “Els corsaris de la Mediterrània”. Aquests són els títols que portaran els dos casals d’estiu promoguts per l’Ajuntament de Vilassar de Mar i les associacions de famílies de les escoles Vaixell Burriac, Escola del Mar, Pérez Sala i els Alocs. Se celebraran del 28 de juny al 29 de juliol i estan enfocats per a nens i nenes de P3 fins a sisè.

Els preus són els següents: per una setmana, de 9 del matí a 5 de la tarda, es pagarà 98 euros amb el servei de menjador inclòs. 84 euros si és de 9 a 3 de la tarda, també amb servei de menjador. Si s’opta per l’opció de només matí, de 9 a 1 del migdia, el preu és de 49 euros. Al marge, has de saber que hi ha serveis d’acollida al matí, de 8 a 9, i la possibilitat d’optar a dinars esporàdics a un preu de 7 euros al dia. Totes aquelles famílies que estiguin bonificades per ajuts escolars hauran d’adreçar-se a Serveis Socials, carrer de Santa Eulàlia 40, abans de formar la inscripció. També hi ha descomptes per a famílies monoparentals.

Les inscripcions es poden fer on line o presencials. Físicament, es podran complimentar el 2 i 3 juny, en horari de tarda, a la Sala Carrau. Les inscripcions en línia, del 23 de maig al 3 de juny. Si s’aposta per opció de Naïfar el casal “Els Corsaris de la Mediterrània”, ho pots fer al web naifarlleure.es, escrivint un correu electrònic a casalvilassardemar@nauifarlleure.es o trucar al 615 14 04 42. Es realitzarà l’escola dels Alocs. A l’escola del Mar es faran “Les claus de la fantasia”. Per formalitzar les inscripcions pots entrar al web cercleilleure.es, escriure un correu electrònic a fantasiaicercle@gmail.com o trucar al 647 97 41 23.

I quina és l’oferta? Per al casal de Naifar, el de l’escola dels Alocs, coneixerem les aventures de la Lia i el Nael “Els corsaris de la Mediterrània”. La pirata Pocasolta i el pirata Bocamoll han trobar un pergamí dins d’una ampolla que diu “El tresor més gran d’un poble és la seva cultura i la seva història”. Per tant, voldran robar tresors de la Mediterrània, com ara al Marroc, Egipte, Grècia, Itàlia o Catalunya. Però la corsària Lia els ha estat espinat i amb el seu company Nael tindran la missió d’evitar que la Pocasolta i en Bocamoll se’n surtin amb la seva.

D’altra banda, Cercle, i a l’Escola del Mar, presenta “Les Claus de la Fantasia” Coneixerem la Willya; una nena juganera que li agrada anar molt amunt i avall. Ens portarà les claus per descobrir autèntics mons de fantasia. Nens i nenes, a través de pistes, gimcanes, esports , jocs i experiments, descobriran en quin món ens trobem. Pot ser dins d’una cançó, un conte, una pel·lícula o, fins i tot, un vídeo oc.

No es descarta allargar els dos casals una setmana més, de l’1 al 5 d’agost, sempre que hi hagi un mínim de 20 nens i nenes adscrits.