Oberta la inscripció per a les activitats d’estiu organitzades per Vilassar Hoquei

El Club Vilassar Hoquei organitza dues activitats aquest estiu.

La primera d’aquestes activitats és la de tecnificació, que es realitzarà al Pavelló d’Esports Paco Martin, està adreçada a nens i nenes nascudes des de 2003 a 2010 que estiguin federats. Hi haurà dos torns, el primer des d’1/4 de 6 de la tarda  (per categories  benjamins i alevins) i el segon  a partir de les 19h  (per a les categories infantils i juvenils). L’aforament serà limitat.  Els monitors seran Gerard Cusachs i Enric Daumal.

També han oganitzat un casal de matí i tarda, adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys. Al matí de 9 a 13h a l’institut Pere Ribot on es treballarà la tècnica i tàctica individual,  els valors, es realitzarà preparació física, i  també  es faran algunes exursions a la platja per fer jocs d’aigua. El dinar serà a l’escola Vaixell Burriac. A la tarda 15h a 17h hi haurà pràctica d’hoquei al Pavelló Paco Martin. L’aforament serà limitat.

En totes les activitats, l’entitat aplicarà les mesures de seguretat decretades per la legislació vigent per lluitar contra l coronavirus

Els monitors de les activitats han tingut formació en la normativa legal sobre covi:

Les dues activitats, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es faran del 29 de juny al 24 de juliol

Per inscripcions, cal adreçar-se al web vilassarhoquei.cat