Oberta la inscripció per a la Cursa Infantil Adaptada

Després de l’èxit de l’any passat, el proper dissabte 3 de juny, se celebrarà a Vilassar de Mar la segona edició de la Cursa Infantil Adaptada, a l’avinguda Eduard Ferrés.Una prova, no competitiva, que s’obre enguany, i aquesta és la principal novetat, tant a nens i nenes amb mobilitat reduïda com els i les que tinguin qualsevol discapacitat. Està organitzada per l’APAC (Associació de persones amb altres capacitats) Maresme.

Pablo Romo és el responsable de tot plegat. Ens ha explicat que l’experiència de l’any passat va ser un èxit tan gran que ell mateix dia ja van decidir que repetirien aquest 2023.L’acte es fa conjuntament amb el Consell d’Infants.

Hi haurà un munt d’activitats paral·leles: estands de pintacares, màgia, esport adaptat, amb jocs que procedeixen de la Fundació Maresme, entre d’altres.

Romo ha celebrat que Vilassar de Mar sigui un poble amb una especial sensibilitat. Ha recordat que l’any passat es va fer la primera cursa, el 3 de desembre es va il·luminar la façana de l’Ajuntament amb motiu del Dia de la Discapacitat i es va fer una activitat adaptada a “Patis Oberts”. També ha subratllat que l’entitat APAC està ubicada al nostre poble.Les inscripcions ja són obertes. Calcula que, per al proper 3 de juny, prendran part. Cursa no competitiva. Els i les atletes competeixen contra ells mateixos.

Hi haurà, entre altres proves, 10, 30 i 50 metres. Després hi haurà la categoria caminador, deambulant, cadira de rodes, cadira de rodes amb obstacles, i altres discapacitats. Els participants sortiran de dos en dos.

Recorda, per a més informació i inscripcions, no dubtis en visitar el web APAC Maresme.