Oberta la inscripció per a la Burriac Atac

 

Avui, a les 12 del migdia, s’han obert les inscripcions per a la divuitena edició de la Burriac Atac, la mítica cursa nocturna de muntanya de Vilassar de Mar, organitzada pel PIRI.

Per allò dels entrenaments i, per informació general, sàpigues que es disputarà el dissabte 9 de setembre. On et pots inscriure’t? Doncs al web Burriacatac.cat

Enguany, la Burriac Atac conserva els dos recorreguts que ha vingut plantejant en les darreres edicions. El traçat llarg de 20 quilòmetres amb mil metres de desnivell o el traçat més curt, més assequible, de 15 quilòmetres, amb un desnivell de 700 metres. Una cita ineludible que, a banda de tancar, de manera oficiosa l’estiu a Vilassar de Mar, permet participar en una prova que neix arran de mar, a la plaça de l’Ajuntament,  i que acaba la platja un cop assolit, de nit, el cim del castell de Burriac.

Si la vols córrer, sigui per primer cop o no o, senzillament, vols agafar la forma necessària, sàpigues que el PIRI planteja el Repte. Es tracta d’una proposta gratuïta que ofereix a totes les persones que vulguin fer la Burriac Atac la possibilitat de seguir un complet programa d’entrenaments dissenyat especialment per a la Burriac Atac. Una cursa molt dura, nocturna, amb molts metres de desnivell que comença a la plaça de l’Ajuntament i acaba a la platja després d’atacar el castell.El programa consisteix en una planificació setmanal d’entrenaments preparada per  professionals i una sessió setmanal presencial, també, supervisada que t’ajudaran a aconseguir l’objectiu de fer la cursa.Aquestes sessions es fan tots els divendres a les 7 del vespre, en el lloc que indiqui la planificació de la setmana.