Oberta la inscripció als tallers per presentar propostes a Pressupostos Participatius

Els Pressupostos Participatius 2021, que donen a la ciutadania la clau per decidir en què invertir 150.000 euros del pressupost municipal, es troben en la fase de presentació de propostes fins al 9 de juliol. Per fer-ho més fàcil, des de la regidoria de Participació Ciutadana s’han organitzat tres tallers online per ajudar, assessorar i incidir en la importància de la participació ciutadana i debatre sobre les propostes dels Pressupostos Participatius en clau d’interès general per al municipi.

El primer taller, el dijous 10 de juny, s’ha adreçat específicament a les entitats del poble i els altres dos, el dimecres 16 de juny i el dijous 1 de juliol, s’obren a la ciutadania en general. Els tres són tallers telemàtics de dues hores de durada, de 18.30 a 20.30 h. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

Es tracta de tallers deliberatius amb la voluntat de poder arribar, amb diferents dates de sessions, al màxim de ciutadania. En els tallers s’explicarà la part pedagògica dels pressupostos participatius amb una visió constructiva, de justícia distributiva i pel bé comú del municipi. També es vol debatre i generar reflexions col·lectives en àmbits d’interès general, com poden ser l’urbanisme amb perspectiva de gènere, l’accessibilitat universal o la mobilitat, així com fomentar la priorització i fusió de propostes que promoguin l’interès general pel municipi.

Troba tota la informació sobre els Pressupostos Participatius en aquest enllaç.