Oberta la inscripció als campus esportius estivals

Tenim l’estiu a la cantonada. Temps de llargues vacances escolars que compliquen allò de la conciliació laboral i familiar. Sempre és bo, apostar per fer esport. Exercici i un munt d’activitats complementàries, sempre amenes, completen l’oferta de tres dels Campus d’estiu, de temàtica esportiva, que destaquem tot seguit. Són els de la Unió Esportiva Vilassar de Mar, el del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar i el del Futbol Sala Sant Joan. Inscripcions ja obertes i places limitades.

El del futbol, el campus de la Unió Esportiva, està plantejat del 27 de juny fins al 29 de juliol. L’horari és de nou del matí fins a dos quarts de dues. Amb mitja hora abans i després de permanència. La proposta blanc-i-vermella inclou esmorzar i l’opció de dinar. Està pensat per a nens i nenes, jugadors i jugadores, nascuts entre el 2008 i el 2017. Al marge del futbol, que és l’eix del campus de la Unió Esportiva; hi ha altres propostes incloses. Destaquen l’opció de fer, també, paddle surf a la platja, piscina per remullar-se i combatre la calor i un munt d’activitats lúdiques i esportives a la platja.El campus de la Unió Esportiva Vilassar inclou excursions setmanals com ara l’Illa Fantasia o Iluro Park. Els preus, per a una setmana, és de 95 euros. Dues setmanes, 184; 264 tres setmanes i 346 euros per un mes. Les cinc setmanes són 425 euros. Hi ha descomptes, també, per a germans i germanes. El servei de menjador costa 8 euros al dia. Per a més informació, no dubtis a escriure un correu electrònic a info@uevilassardemar.cat.

D’altra banda, el campus del Bàsquet Vilassar de Mar està plantejat per a tres setmanes per a nens i nenes de 4 a 16 anys. Les dates són del 4 al 22 de juliol. També en horari de matí. De 9 a 1 de la tarda. Els socis pagaran 80 euros per setmana, 145 per dues i 195 per a les tres setmanes. Hi ha descomptes per a germans i germanes i les permanències costaran 10 euros per setmana. Es realitzarà al poliesportiu de la Bòbila.

Del 27 de juny al 29 de juliol són les dates triades per al campus d’estiu del Futbol Sala Sant Joan pensat per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys. Es farà tots els matins, de 9 a dos quarts de dues de la tarda. Al marge del futbol sala, els participants faran un munt d’activitats aquàtiques tant a la nostra platja com a les instal·lacions de Piscines Vilassar. S’ha dividit en tres grups. De 5 a 8 anys, de 9 a 11 i de 12 a 14. Pel que fa als preus. Hi ha descomptes per ser jugador o jugadora del Sant Joan i per l’alumnat de les escoles Pla de l’Avellà, Escola del Mar, Les Franciscanes, el Vaixell Burriac i el Pérez Sala. Per als jugadors i jugadores, els preus són els següents: una setmana 95 euros, 175 dues, 240; tres. Si es fan 4 setmanes costarà 310 euros i si el campus es fa complert, les cinc setmanes, 350 euros. Hi ha servei d’acollida, al matí i al migdia, a la pista de Lluís Guardiola. En aquesta pista descoberta es faran la gran majoria de les activitats, però també es faran a les instal·lacions del Pere Ribot, a la piscina de Castillejos i a la platja. Les places són limitades a 60 nens i nenes per setmana. També hi ha descomptes si fas la teva reserva abans del 31 de maig.

Per a més informació; no dubtis a escriure un correu electrònic a campussjv