Oberta la inscripció al VII Campionat Domino per a parelles Open Pericos de Vilassar de Mar

La Penya Pericos de Vilassar de Mar ha organitzat el VII Campionat Dominó per a parelles Open Memorial Lluis Font Vila. Aquest campionat, que tindrà lloc al local social de la penya, al barri dels Cargols de Vilassar de Mar (Torrent del Porxo, 24) ,obert a socis i no socis d’aquesta penya, es durà a terme els dies 5, 12, 19 i 26 de març, a partir de les 9 del vespre. Hi haurà premis per als cinc primers classificats, a la major tancada i a la sabatera, i un obsequi per a tots els participants.


Es jugarà d’acord amb el reglament oficial de la Federació Catalana de Dominó per a parelles i  pel sistema suís de classificació. Finalitzada la primera partida se servirà el sopar i a continuació es jugaran dues partides més. El preu de la inscripció és, per jugador, 15 euros per als socis de la penya i 20 euros per als no socis. El sopar costa 15 euros. El servei de menjador correrà a càrrec del cuiner vilassarenc Justo Ruíz.

El termini d’inscripció es tancarà el 3 de març. Les places són limitades. Per a més informació, cal trucar al 620 94 30 94

Leave a Reply