Oberta la inscripció a la Burriac Atac

El mes de setembre arribarà un any més, la Burriac Atac, Serà el dissabte 7 de setembre. Es tracta d’una cursa organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar Piri, molt concorreguda en cada edició que se celebra, ja que a més de ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut per corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del Castell de Burriac. La Burriac Atac s’iniciarà a les 9 del vespre des de la plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar . S’hi han inscrit fins ara 270 persones, des del passat 13 de juny, quan es va obrir el termini d’inscripció. Un cop s’omplin totes les places, s’obrirà llista d’espera. Jordi Lladó, en representació de l’organització de la Burriac Atac, ha explicat que la cursa passarà, entre altres punts, pels cinc turons més importants de la comarca,

La Burriac Atac estarà, com sempre, precedida, hores abans, per una cursa adreçada a nois noies de 0 a 14 anys i a les seves famílies, anomenada Marrec Atac. A les 5 de la tarda hi haurà la recollida de dorsals i samarretes, a les 6 la presentació de la cursa, i entre 2/4 de 7 i ¼ de 8 es produiran les sortides dels corredors i corredores en les quatre categories de què consten. La Marrec finalitzarà a 2/4 de 8 del vespre. Lladó ha recomanat inscriure’s com més aviat millor per a poder fer la reserva de les samarretes de record que es lliuran a tots els participants. El passat 2018 la Burriac Atac va comptar amb 700 participants i la Marrec Atac 500.

Lladó ha explicat que l’equip de persones que fan un any més posible la Burriac Atac i la Marrec Atac està format per una quinzena de persones en l’organització i per quatre-centes persones en el voluntariat. Totes aquelles persones que vulguin donar un cop de mà en l’organització o com a voluntari, cal que s’adrecin a la seu del Centre Excursionista Vilassar de Mar, ubicada al carrer Santa Eulàlia, 140. La Burriac Atac compta amb la col·laboració dels ajuntaments Vilassar de Mar, Cabrera de Mar i Cabrils, i de la Piscina Municipal de Vilassar de Mar.