Oberta la convocatòria de subvencions a autònoms, petites i mitjanes empreses

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert la convocatòria per a l’atorgament de subvencions a autònoms, petites i mitjanes empreses, per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica del municipi. La data límit per presentar la sol·licitud finalitza el 28 de febrer de 2019.

De què tracta la subvenció i qui se’n pot beneficiar?
1. Línia 1: Incentius a la inversió: desocupats que s’incorporin al món laboral com a autònoms individuals o com a integrants d’una societat civil o mercantil de nova creació (alta RETA durant l’any 2018). Cada societat, empresa o persona beneficiària podrà obtenir fins a un màxim de 2.000 euros i la inversió haurà de ser destinada a despeses en imatge exterior de l’empresa: retolació, actuacions a la façana, reacondicionament de l’aparador i il·luminació; despeses en obres de reforma de les instal·lacions: enginyeria, decoració, subministrament, pintures i decoració; despeses en màrqueting i imatge corporativa: web, logotip, targetes, promocions i app; mesures de responsabilitat social i medioambiental.

2. Línia 2: Incentius a la contractació: petites i mitjanes empreses legalment constituïdes que contractin per un període mínim de 6 mesos i a jornada completa a persones desocupades empadronades al municipi de Vilassar de Mar. Cada societat, empresa o persona beneficiària podrà obtenir fins a un màxim de 2.500 euros.

Cap empresa, societat o persona podrà beneficiar-se simultàniament dels dos programes. Tant els criteris d’atorgament com la documentació necessària per tramitar la subvenció s’especifiquen en les bases reguladores. Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, tl. 937542400, ext 603.