Oberta la convocatòria de subvencions a autònoms i PIMES

L’Ajuntament ha obert la convocatòria anual, corresponent a 2021, de subvencions a autònoms i a petites i mitjanes empreses (PIMES) per fomentar l’ocupació i l’activitat econòmica. Dotats d’un pressupost de 15.000 euros, aquests ajuts es repartiran en dos programes: el d’incentius a la inversió i el d’incentius a la contractació. Els sol·licitants del primer programa podran rebre una subvenció màxima de 2.000 euros per beneficiari i els del segon programa un màxim de 2.500 euros.

El programa d’incentiu a la inversió està adreçat a persones físiques o jurídiques titulars d’alguna activitat empresarial, professional o artística que hagin iniciat la seva activitat econòmica i/o comercial a partir de l’1 de gener de 2021.

El programa d’incentiu a la contractació requereix acreditar la contractació de persones a l’atur inscrites al SOC i a la borsa de treball de l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb un contracte formalitzat entre l’1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021, durant un període mínim de 6 mesos i a jornada complerta.

Les persones o empreses interessades en aquests ajuts poden consultar les bases i els requisits al web municipal de l’Ajuntament. La tramitació, fins al 31 de gener de 2022, es podrà fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica del consistori, apartat ajuts, beques i subvencions.

Per a més informació: promocioeconomica@vilassardemar.cat