Obert fins al 27 d’octubre el termini per presentar les candidatures al Consell d’Adolescents

Adolescents x VDM, el Consell d’Adolescents de Vilassar de Mar, format per noies i nois de 1r, 2n i 3r d’ESO de tots els instituts de Vilassar de Mar, representants d’entitats, així com de joves que vagin a l’institut fora del poble, es torna a posar en marxa.

Adolescents x VDM és un espai de participació perquè els i les adolescents puguin col·laborar en la millora del poble a través de les seves idees, opinions i propostes.

Què cal per ser part d’Adolescents x VDM?

  • Tenir ganes de participar-hi i de voler representar el teu grup i també els adolescents del poble.
  • Viure a Vilassar de Mar o anar a un institut del poble. Si vas a un institut de fora de Vilassar de Mar , també t’hi pots presentar.
  • Comprometre’s a venir el tercer dijous de cada mes de 15 a 17.30 h a Can Jorba per trobar-te amb altres consellers i conselleres, entre novembre de 2023 i maig de 2024. Primer dinem junts i després comença la trobada.
  • Tenir l’autorització de la mare, pare o tutor legal.

Com presentar-t’hi? 

Primer, explica-ho a casa i, si tots hi esteu d’acord, endavant!

Accedeix al formulari d’aquest enllaç, posa-hi les teves dades personals i indica si et presentes com a representant de la teva aula de 1r, 2n o 3r d’ESO d’un institut de Vilassar de Mar o bé com a representant de poble, si vas a un institut en un altre municipi.

Fes-hi arribar la teva candidatura en línia fins al 27 d’octubre.

Entre el 30 d’octubre i el 3 de novembre s’escolliran els i les representants de cada aula dels instituts a través d’una priorització secreta. Es triarà  el candidat i la candidata amb més punts, i posteriorment s’equilibrarà entre nois i noies perquè cada institut tingui una representació diversa. També se seleccionaran representants al Tucutuc, als agrupaments escolta de Vilassar de Mar i a l’Espai Jove.

En cas que sigui necessari, el 3 de novembre, a les 16 h, es farà el sorteig públic de manera virtual dels dos representants de poble escolaritzats fora de Vilassar de Mar. S’elegiran a través del programa Randorium, diferenciant entre nois i noies.

Per a més informació: conselladolescentsvdm@gmail.com