Obert el termini per sol·licitar parades de venda de roses i llibres per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi es podrà celebrar de Vilassar de Mar amb parades de roses i/o llibres al carrer els propers 18 i 23 d’abril, si la situació sanitària i la normativa del moment així ho permeten. L’Ajuntament ha establert ja els criteris per a autoritzar les parades, la sol·licitud de les quals s’haurà de fer per via telemàtica al web municipal i la data límit serà el 6 d’abril.

El 18 d’abril, les parades s’instal·laran a l’avinguda Arquitecte Eduard Ferrés i Puig, de 9 del matí a 15h. El dia 23, l’horari serà de 8 del matí a 20h de la tarda, i les persones interessades en tenir una parada hauran d’indicar a la seva sol·licitud el lloc on la volen instal·lar. 

Com l’any passat, quan Sant Jordi es va celebrar al juliol a causa de la pandèmia de la covid-19, només s’autoritzarà la instal·lació de parades a comerços de flors i plantes del municipi, llibreries i papereries del poble, autors locals i autònoms residents a Vilassar de Mar vinculats als sectors de les roses i dels llibres. 

En el cas de tenir botiga a Vilassar de Mar, les parades al carrer s’instal·laran davant de cada botiga. L’Ajuntament cedirà un màxim de 2 taules i 4 cadires per sol·licitant. 

A més, les parades hauran de garantir totes les mesures sanitàries: distància de dos metres entre taules, control d’aglomeracions, subministrament de gel hidroalcohòlic al públic i ús obligatori de mascareta. 

El tràmit per sol·licitar parades es pot realitzar des daquí