Obert el termini per presentar-se a Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet

Si et fa gràcia ser la Pubilla, l’Hereu, la Pubilleta o l’Hereuet de Vilassar de Mar, sàpigues que tens fins al proper 10 de juny per presentar la teva candidatura. Persones d’entre els 7 i els 11 anys i d’entre 17 i 23 són les que busquen des de l’Associació de Pubillatge del nostre poble, per tal de mantenir ben viva aquesta tradició tan nostrada.

Representar Vilassar de Mar formant part del Pubillatge significa tenir l’oportunitat d’acostar-te a la cultura popular catalana des d’un angle diferent. Des de dins. Sent Pubilla, Hereu, Pubilleta o Hereuet tindràs l’oportunitat de participar en les tradicions i festes dels diferents municipis que es visitin. Per Catalunya i per Andorra representant Vilassar de Mar.

Doncs ja ho saps, si estàs empadronat o empadronada al nostre municipi i tens entre 7 i 11 anys, per a Pubilleta i Hereuet, o entre 17 i 23 anys per encarar la Pubilla i l’Hereu, només cal que et posis en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic pubillatgevilassardemar@gmail.com

Una bona oportunitat, doncs, per participar en els actes oficials i les festes de Vilassar de Mar així com poder viure una experiència diferent al voltant d’altres nois i noies que representen altres municipis de Catalunya i Andorra.