Fins el 18 de desembre, obert el termini per participar al concurs de relats eròtics organitzat per “Parlant de tot”

Fins el proper divendres 18 de desembre, tens temps per presentar els teus escrits al Concurs de Literatura Eròtica en Confinament que s’ha proposat des d’aquesta casa.  El magazine matinal de Vilassar Ràdio, “Parlant de tot”, de la mà de la Mirex Blood, la sexòloga que hi col·labora, s’ha empescat aquesta proposta tant… picant. El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer el dia 22 de desembre, coincidint amb la Grossa de Nadal. Si no et toquen els milions, sempre et podràs emportar a casa un bon premi. El guanyador/a del concurs s’emportaran un Satisfayer (masculí o femení) i hi haurà un segon premi que s’emportarà un lot de cremes lubricants.

Tens una certa traça escrivint? Et motiva l’erotisme i tot allò que l’envolta. Si respons afirmativament a aquestes preguntes, para l’orella.

Des de la secció setmanal “Parlem de sexe”, englobada en el nostre magazine matinal, el seu director Jaume Cabot i la sexòloga Mirex Blood van tenir aquesta pensada. Una bona proposta perquè, segons explica la responsable de la secció, en temps de confinament, la sexualitat i l’erotisme segueixen ben vius

“Un bon recurs per aprofitar aquest temps és deixar volar una mica la imaginació per poder viure la sexualitat d’una altra manera”, Mirex Blood.

I és que com apunta la Blood, el gènere literari eròtic és un dels més consumits. La nostra sexòloga t’anima a participar en aquest Concurs de Literatura Eròtica en Confinament

Com ho podem fer per participar-hi? Pren nota. Blod ha explicat que el relat ha de tenir entre 2.000 i  5.000 paraules. Es valorarà l’adequació de la temàtica al context en què ens trobem, ocasionat per la pandèmia de la covid-19, de confinament, el nivell d’erotisme, l’escriptura i l’originalitat.

La Mirex Blood ens recorda l’adreça on es poden enviar els relats: parlantdesexe@vilassarradio.cat El termini de participació acaba el 18 de desembre.

La idea va sorgir, en directe, en el nostre magazine matinal que pots escoltar, cada matí, de 10 a 12; ara per les condicions de pandèmia, al 98.1 de la FM. I és que hi ha importants premis en joc.