Obert el termini per participar al Concurs de Pintura i Ceràmica de Vilassart

És obert fins al 15 de juny el termini per participar al Concurs de Pintura i Ceràmica “Festa Major Sant Joan 2023” organitzat per Vilassart, i que és obert a tota la població. Per tant, poden participar-hi tant les persones que siguin sòcies de l’entitat com les que no ho són.

S’atorgarà el Premi Josep Maria Gomis per l’obra guanyadora en la categoria de Pintura i el Premi Salvador Giol per l’obra guanyadora en la categoria de ceràmica. Cadascun dels premis té una dotació econòmica de 300 euros.

El tema és lliure. Estan permeses totes les tècniques tant en pintura com en ceràmica; mida màxima de les pintures: 55 X 46 cm. (10-F); tots els quadres han d’estar totalment secs en el moment del lliurament, així com de venir preparats per ser penjats; les obres han de ser entregades sense signar amb l’objectiu de garantir l’anonimat.

Les obres hauran de ser lliurades al local de l’entitat en el següent horari: dilluns i dijous de 17:00h a 18:30h i els  dimarts, dimecres i divendres de 17:00h a 19:30h.

Un jurat d’experts escollirà les dues obres guanyadores (una en la categoria de pintura i l’altre en la categoria de ceràmica).

Les obres participants en aquest certamen estaran exposades del 24 de juny al 30 de juliol a la seu de Vilassar, a l’Hotel d’Entitats.

 Cal destacar que Vilassart presentarà una altra mostra per Festa Major: serà a Can Bisa. Ens estem referint a la mostra col·lectiva de les obres que els socis i sòcies han realitzat durant aquest curs.

Aquestes exposicions compten amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar i la Cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar.