Fins a divendres, obert el termini per participar a la mostra Literària Mossèn Pere Ribot

Un any més, la regidoria de Cultura convoca la Mostra Literària Mn. Pere Ribot, el concurs literari que premia els millors treballs de prosa i poesia de Vilassar de Mar. Enguany, les persones que hi vulguin participar podran presentar les seves obres fins al 12 de març.

Si la pandèmia de la covid-19 no obliga a cap canvi, el veredicte de l’edició d’aquest 2021 es coneixerà el 22 d’abril, a les 19 h, a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Com cada any, els participants a la Mostra s’agruparan segons franjes d’edat i en tots els grups podran participar en la modalitat de prosa o en la de poesia. Hi haurà un únic premi per grup i modalitat.

El grup A correspondrà a les persones amb edats entre 6 i 8 anys. El B, a les de 9 a 11 anys. I el C, a les de 12 a 14 anys. Aquests tres grups tindran com a premi un lots de llibres per valor de 40 €, 50 € i 60 €, respectivament, per a cada modalitat.

Les persones entre 15 i 18 anys estaran al grup D i el seu premi serà de 200 €. Les que tinguin entre 19 i 25 anys formaran part del grup E, que tindrà un premi de 300 €. Al grup F hi haurà els participants de 26 o més anys i optaran a un premi de 400 €.

Els treballs que es presentin hauran de ser individuals, escrits en català i inèdits. Les obres premiades seran enviades per l’Ajuntament al Municipi que organitzi la fase comarcal per a participar en la fase final de la XXXVIII Mostra Literària del Maresme. Així mateix, publicarà les obres guanyadores en una primera edició.

A causa de la situació sanitària per la pandèmia, els treballs per a participar a la la Mostra Literària Mn. Pere Ribot hauran de lliurar-se a l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Les bases completes es poden consultar al web municipal, en aquest enllaç.