Obert el termini per participar a l’ enquesta sobre salut, organitzada per l’Ajuntament

Fins al dimecres 30 de juny és obert el termini per poder participar a l’enquesta sobre salut llançada per l’Ajuntament de Vilassar de Mar amb l’objectiu de recollir propostes que enriqueixin el Pla Local de Salut del municipi. En procés d’elaboració, aquest pla ha de servir per dotar el municipi d’entorns més segurs i saludables i per contribuir a la millora de la salut de la ciutadania.

En la seva primera fase, el pla va servir per fer una diagnosi de la situació en salut del municipi. En la segona, l’actual, s’elaborarà el pla d’acció, l’eina que definirà les actuacions que es duran a terme en matèria de salut a Vilassar de Mar en els propers anys.

Així, i per tal de poder definir quines actuacions cal emprendre, l’Ajuntament vol comptar amb les propostes de la ciutadania sobre les temàtiques següents: activitat física i esport, hàbits alimentaris, benestar emocional, salut mental i suport social, relacions sexuals, afectives i reproductives, ús de substàncies, pantalles i joc amb diners, malalties especifiques, recursos de salut i sostenibilitat mediambiental

 Per aquest motiu, i fins al 30 de juny, pots participar en aquesta enquesta aportant idees i propostes a través del formularique trobaràs en aquest enllaç.