Obert el termini per fer aportacions al Pla d’Actuació Municipal

S’ha obert el termini per fer aportacions al Pla d’Actuació Municipal, a través del web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar o presencialment. El Pla d’Actuació Municipal (PAM) és el document del que es dota el govern municipal per fixar els eixos de treball prioritaris, els projectes i les actuacions que el govern desenvoluparà durant el mandat (2019-2023). Aquest PAM es vol realitzar amb el màxim d’aportacions de tots els vilassarencs i vilassarenques, així com de les entitats del municipi, en un diàleg per millorar, enriquir i adaptar millor el Pla a la realitat del municipi. Per tot això, s’han habilitat diversos canals de participació oberts a tota la ciutadania i entitats.

Pel que fa al web, fins l’1 de març és obert un qüestionari en línia per fer-hi les aportacions. Cal destacar que també es poden fer aportacions al PAM assistint a les dues sessions presencials que tindran lloc a la sala cultural Maria Roser Carrau el dimecres 26 de febrer, de 19 a 20.30 h, i el dissabte 29 de febrer, de 10.30 a 12 h. El dissabte 29 hi haurà espai infantil amb monitoratge, i per fer-ne ús caldrà indicar-ho concretant el nombre d’infants i les edats. Per participar a les sessions presencials, cal inscriure’s prèviament a través del correu pam@vilassardemar.cat, indicant el nom i a quina sessió es desitja assistir. Les aportacions dels veïns i veïnes de Vilassar de Mar serviran per ajudar a contrastar i prioritzar els projectes i les actuacions que s’haurien d’impulsar des del govern municipal durant aquest mandat.

Les accions del nou PAM s’alinearan amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides,