Obert el termini de participació al Maresmusic

  •  

Fins el 18 de setembre és obert el termini de participació al Maresmusic, el concurs de música jove per iniciativa dels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El certamen engega aquest 2020 amb més activitat que mai a les xarxes socials. Al canal d’Instagram (@maresmusicmaresme) s’ofereix informació actualitzada, xerrades amb grups de música i professionals del sector i moltes sorpreses més. Maresmusic és més que un concurs, és una plataforma que ajuda als joves de la comarca amb recursos i eines per a la professionalització dels seus projectes musicals.

Poden participar al Maresmusic aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, on almenys un dels components estigui empadronat a un dels municipis organitzadors o algun municipi del Maresme. La inscripció al concurs es pot realitzar  a través del web maresmusic.cat, des d’on es poden consultar les bases de participació. El concert de finalistes es realitzarà el dissabte 7 de novembre a Vilassar de Mar, que enguany és el municipi organitzador.

El concurs comptarà amb els següents premis:

  • Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2020-21) (deliberació jurat especialitzat).
  • Premi de 500€ en material musical (deliberació votació popular).
  • Premi actuació “Garrinada d’hivern 2021” (deliberació organització del festival).
  • Premi actuació al cicle “Disconcerts” organitzat per Entramat a la Sala Clap de Mataró
  • Premi local dirigit als grups participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Directament tenen accés a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar o Montgat, a la millor proposta presentada a la localitat. Amb opció d’invertir la remuneració amb serveis concrets amb grans descomptes.

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estaran subjectes a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19.