Obert al trànsit el carrer Sant Genís

La primera fase de les obres d’urbanització per adequar com a vial urbà el tram de l’actual carretera de Cabrils, entre la carretera N-II fins a l’altura del carrer Santa Maria, i d’altres vials del seu entorn estan pràcticament finalitzades.

Sant Genís 12 junyAquest matí s’ha obert al trànsit el carrer Sant Genís, vial on l’Ajuntament des de finals del mes de març ha estat fent una actuació per millorar-ne l’accessibilitat per als vianants.
Amb les obres, entre el carrer Buenos Aires i la carretera de Cabrils, s’han ampliat les voreres i només es pot estacionar a la zona que està a tocar de la carretera de Cabrils, espai on s’han creat 4 places d’aparcament, una zona de càrrega i descàrrega i una per a motos.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha habilitat com a aparcament l’espai de l’antic Patronat que quedava per urbanitzar. En total seran una quarantena de places per a cotxes i 10 per a motos, davant les 25 que s’han eliminat al carrer. També s’ha millorat la connexió del carrer Sant Genís amb el passeig dels Pins construint una rampa accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, les obres per acabar de reconvertir Sant Ignasi, de la Pau i Santa Isabel en carrers amb preferència per als vianants també han finalitzat, donant com a resultat voreres més amples al mateix nivell que la calçada, el que es coneix com a plataforma única. Amb l’actuació finalitzada, ja no es podrà estacionar al carrer Sant Ignasi, però a la zona de l’entorn es crearan 12 places d’aparcament gratuïtes amb horari limitat a 25 minuts.

De cara al setembre, començarà la segona fase de les obres amb la transformació de la carretera de Cabrils en via urbana.