Dissabte al vespre hi haurà el concurs de Carnaval durant el ball de disfresses

Com ja es va anunciar, enguany un ball de disfresses substitutirà la rua de Carnaval que no es durà a terme després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. Dissabte 26 de febrer, a partir de les 19.30 h, al Veral de l’Ocata, després del pregó del Rei Carnestoltes i de la Reina de Carnaval, el grup de versions The Covers Band amenitzarà el ball en el qual hi haurà premis de tres paneres per a les persones, parelles i grups informals que s’inscriguin al concurs de disfresses.

Les persones, parelles i grups informals que vulguin optar a guanyar una panera hauran d’inscriure’s el dissabte 26 de febrer entre les 19.30 h i la mitja part del ball, entorn de les 21 h, a la taula que hi haurà al Veral de l’Ocata, on tindrà lloc el ball de Carnaval.

En el moment d’inscriure’s hauran de facilitar un nom, un telèfon i un motiu amb què concursaran en el ball de disfresses.

El jurat estarà format pel Rei i la Reina del Carnaval i persones independents que s’encarregaran de puntuar l’originalitat, el vestuari i la simpatia de les persones, parelles i grups informals interessats en participar en el concurs.

A la mitja part del ball, les persones, parelles i grups informals inscrits en el concurs realitzaran una desfilada seguint les indicacions de l’organització.

En acabar el ball, es farà públic el veredicte del jurat i es lliuraran els premis.

Els premis consistiran en tres paneres que es concediran a les tres millors disfresses, independentment de si han estat presentades per persones, parelles o grups informals.

Cal destacar també que  aquest dissabte 26 de febrer, a les 12 del migdia, els infants podran gaudir del seu carnaval amb ReBOOOMbori, un espectacle de cançons, dansa, jocs musicals i humor de la companyia Roger Canals, que tindrà lloc a la plaça Picasso.

Diumenge 27 de febrer, també a les 12 del migdia, arribarà a la plaça del Círcol el 45è Carnestoltes Firobi , amb l’espectacle La festa dels salats, a càrrec de la companyia lleidatana Encara farem salat . Pel que fa l’espectacle Aventura en estel, ha quedat anul·lat degut a la intervenció quirúrgica a la qual ha de ser sotmès un dels seus actors.Els diners de les entrades venudes es retornaran a les persones que ja les havien adquirides.

Com totes les coses bones tenen final, el dimecres 2 de març, hi haurà l’enterrament de la sardina amb una cercavila que, amenitzada per l’AVAL i els Mansuets de Foc  partirà de Can Bisa i conclourà a la plaça de l’Ajuntament. La Regidoria de Cultura i Festes Populars i la resta d’organitzadors preguen dol rigorós per assistir a la lectura del testament del Rei Carnestoltes que hi tindrà lloc.