Núria Arasa: “Tots volem que el Cívic del Passeig tiri endavant en aquesta nova etapa que comencem”

Tots volem que el Centre Cívic del Passeig tiri endavant amb aquesta nova etapa que encetem”. Aquest és el titular de l’entrevista que li hem fet al “Parlant de tot“, avui, a la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Nuria Arasa. Amb la dimissió de la Junta del Cívic del Passeig, ara, es vol donar un nou impuls. Fer un nou equipament, un nou model amb la participació dels diferents agents implicats del nostre municipi. Arasa ens explicarà com podem dir-hi la nostra i surt al pas, també, del comunicat del PSC en el qual denunciava un cert abandonament dels centres cívics de Vilassar de Mar.

I és que la Junta va dimitir, en bloc, fa poques setmanes. Ara, doncs, s’enceta una nova etapa. Amb tot, la regidora vol tenir paraules d’agraïment a l’anterior Junta per la gran feina que van fer.

Realment, tenir una Junta nova no és obligatori .Es una fórmula més. Es pot anar, com diu Arasa, cap a un model mixt. De moment, ja s’ha fet una reunió de treball per començar a definir les línies mestres de la nova etapa del Cívic del Passeig. “Tots volem que tiri endavant“, assegura Arasa.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert, doncs, dues vies per tal que vilassarencs i vilassarenques hi diguem la nostra.

Núria Arasa posa la vista enrere i recorda que la gent gran ha estat un dels col.lectius que més van patir durant la pandèmia. Un sector molt tocat per la soledat. Des de l’Ajuntament es van voler prendre totes les precaucions. Des del passat 20 d’octubre es van reprendre activitats.

Les mesures que es prenguin al Cívic del Passeig també es podrien aplicar al Cívic de Lluís Jover. L’equipament del Barato no es vol tancar. De fet, ja hi ha pendents activitats molt interessants. Taller de memòria, taller d’smartphones i un per ajudar a entendre els tràmits on line que hem de fer, tots i totes, arran de la pandèmia

Arasa també ha volgut sortir al pas del comunicat, emès pel PSC de Vilassar de Mar en el qual recullen, ens en vam fer ressò en aquest informatiu, de les queixes que, segons ells, han recollit de les persones usuàries del Cívic.

Línies mestres, doncs, ja definides i que, en les properes setmanes, aniran prenent forma per aquesta nova etapa per als centres cívics de Vilassar de Mar.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.