Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar

Núria Arasa Rovira ha estat escollida per unanimitat de l’assemblea de Gent per Vilassar de Mar com a cap de llista d’aquesta formació política a les pròximes eleccions municipals de maig 2019. Nascuda a Vilassar de Mar, és mare d’una filla i llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona des del 2000. Màster en Logopèdia per ISEP de Barcelona i Postgrau en Psicooncologia per ISEP de Barcelona. Va treballar als Serveis Socials i al SIAD (Servei d’informació i atenció a la dona) de Pineda de Mar i actualment ho fa a l’Àrea Bàsica de Serveis Socials de Sant Feliu de Guíxols, coordinant el servei d’infància en risc i família i atenent a dones víctimes de violència masclista. Des de ben jove ha format part de la Comissió de Festes del Barato. Va ser des del 2011 fins al febrer de 2015 regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran i responsable del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri del Barato. Actualment, forma part del govern municipal com a regidora de Serveis Socials, Igualtat, Promoció de la Salut, Família i Gent Gran.

Núria Arasa ha explicat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa “amb molta il·lusió, entusiasme i fortalesa, ja que tinc un equip de persones amb molta força al darrera i amb moltes ganes de treballar per al nostre municipi”. També ha avançat que el principal eix del programa electoral amb què concorreran als comicis serà ”treballar pel benestar de les persones” per tal d’aconseguir “un Vilassar de Mar més igualitari, més saludable i amb una qualitat de vida molt millor”, amb especial atenció “als col·lectius que són més vulnerables perquè la seva vida sigui més fàcil en el nostre” municipi”.Pel que fa a la composició de la llista electoral, Arasa ha confirmat que Joan Roca formarà part de la llista.

Des de Gent per Vilassar de Mar han destacat , en un comunicat de premsa que, entre altres gestions realitzades sota la seva responsabilitat aquests darrers quatre anys,“s’han posat en marxa coses tan rellevants com el SIAD (Servei d’informació i atenció a la dona), el Servei d’acollida, el Consell d’Infants i la instal·lació de 14 DEA (Desfibril·ladors externs automàtics) per tal de que Vilassar de Mar sigui un municipi cardioprotegit”.

Des de Gent per Vilassar de Mar han subratllat que “com a partit municipalista, transversal, sense militàncies ni dependències de cap partit polític i aglutinant només gent que vulgui sumar per Vilassar de Mar”, es plantegen com a objectiu “aconseguir un bon resultat electoral per tal de tornar a formar part del futur govern municipal i així poder aportar el seu treball i la seva experiència, i d’aquesta manera poder implementar les seves propostes centrades molt concretament en el benestar de les persones”.