Noves zones d’aparcament amb horari limitat i gratuïtes al nucli antic de Vilassar de Mar

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha creat en tres carrers del nucli antic zones d’aparcament amb horari limitat a 25 minuts i gratuïtes, que entraran en funcionament aquest dilluns 12 de març. Aquestes zones estan situades als següents carrers:
– Rector Bartrina, entre Santa Isabel i La Pau.
– Sant Ignasi, entre Santa Isabel i La Pau.
– Ca la Duana, entre N-II i entrada a Pau Vila.
Amb un ús correcte d’aquest sistema s’aconseguirà una major rotació d’aparcament a la zona del centre i un benefici tant per als comerços com per als usuaris que, a partir d’ara, tindran més facilitats a l’hora d’aparcar per anar a comprar o fer gestions de curta durada. Aquestes zones estan degudament senyalitzades i els cotxes que hi estacionin hauran d’utilitzar els discs horaris o anotació manual i col•locar-los en un lloc visible de l’automòbil. D’aquesta manera, la Policia Local podrà controlar el temps d’estacionament, que no podrà superar els 25 minuts.

De la mateixa manera i amb l’objectiu d’aconseguir una major rotació dels vehicles comercials i/o industrials en les operacions de càrrega i descàrrega, les zones que a continuació es relacionen es faran d’horari limitat a 15 minuts (amb indicació horària) i dins l’horari “feiners de 9 a 21 hores i dissabtes de 8 a 13 hores”. Aquestes zones, són les següents:
– Pl. Ajuntament.
– Pl. Escultor Monjo.
– Carrer Montserrat  (a continuació de la cruïlla amb el carrer Santa Isabel).
– Carrer Sant Josep (a continuació del carrer Miquel Borotau).
– Ca la Duana (a continuació de Masriera).

 

Leave a Reply