Noves conferències i càpsules de formació ‘on-line’ del Consorci de Promoció Turística

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat un conjunt de conferències on line i càpsules de formació on-line adreçades al sector del turisme. En aquesta iniciativa,  el Consorci compta amb la intervenció de diversos consellers pel cicle de xerrades i de destacats professionals que imparteixen les càpsules.  L’objectiu és fomentar el diàleg i donar eines per plantar cara a la crisi de la COVID-19.

En el primer cicle de conferències de la Destinació Costa de Barcelona Maresme, que es fan ‘on-line’, a través de Zoom, han intervingut ja el conseller d’Interior Miquel Buch i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet,

Aquest dimecres 27 de maig des de les 6 de la tarda es realitza una conferencia de la consellera  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.  I el divendres 5 de juny, a les 6 de la tarda, es comptarà amb la intervenció del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès.

Pel que fa al programa de Càpsules formatives, pensat per donar eines al sector, fins ara s’han dut a terme aquestes sessions: ‘Vitamines. Píndoles antivirus’, amb Xavier Borràs, d’Altavisibilitat (21 de maig). Taller d’Instagram, a càrrec d’Ariadna Padilla, @lovetourism (26 de maig). ‘Pla nou de microeconomia local d’acció’, amb Xavier Borràs, d’Altavisibiltat (27 de maig al migdia).

Queden per realitzar: ‘Comunicar la sostenibilitat’, amb Xavier Font, (Universitat de Surrey), (3 de juny, 10h). ‘Automotivació: reconeix els valors que et diferencien’, amb Elisenda Porras, d’Enprogress (5 de juny, 10h). ‘Marketing post covid’, amb Robert Pi i Xavier Núñez, de Quatre Grup (8 de juny, 10h). I ‘Maketing on-line’, amb Txell Costa (11 de juny 9’30h).

Per participar-hi cal inscriure’s prèviament al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Conferències
Càpsules formatives
 

https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/inscripcions/formacions

https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/inscripcions/formacions
https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/inscripcions/formacions

https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/inscripcions/formacions