Nova edició del VidMar Festival, aquest dissabte a Can Bisa

Aquest dissabte, i durant tot el dia, nova tongada del VidMar Festival a Vilassar de Mar. Aquesta plataforma omplirà l’espai Cultural de Can Bisa amb diferents propostes culturals, dissenys i projectes novedosos sempre amb el segell de l’originalitat i la qualitat. Experiència de suport a la creativitat. Per aquesta edició de març, guanya pes la música. El cantant olotí Constant presentarà el seu primer treball en solitari: L’abric de set hiverns.

El 10 de març serà un bon dia per passejar i gaudir d’aquesta plataforma creativa que és el VidMar Festival i que ja s’ha convertit en un clàssic de casa nostra en el marc de la nodrida oferta cultural de Vilassar de Mar.

Bona oportunitat, a més, de poder-se relacionar directament amb els propis artistes i joves creadors que donen a conèixer els seus projectes innovadors. Entre les quals destaca, per exemple, la Gemma Capdevila que, entre d’altres obres, ha estat l’autora del cartell d’aquest dissabte.

L’oferta de VidMar es completa amb creacions en directe, tallers i exhibicions. En especial, la música. Destaca, precisament, el cantant olotí Constant que es mostra molt content de poder actuar en aquesta plataforma. Estrenarà el seu primer treball en solitari. L’abric de set hiverns.

Dissabte, doncs, nova edició del VidMar Festival que desembarca a Can Bisa amb el seu planter de joves talents.