Nova crida a la prudència davant l’augment de casos positius de covid-19

L’Ajuntament de Vilassar de Mar fa aquest dimecres una nova crida a la prudència i a la responsabilitat ciutadana davant l’augment de casos positius de covid-19 en les darreres setmanes. Amb les últimes dades actualitzades (del 19 de novembre), el risc de rebrot a Vilassar de Mar ha pujat i es situa en molt alt, amb 498 punts, i una taxa de reproducció de 2,10, el que significa que cada persona positiva en pot contagiar dues de mitjana.

 De l’1 al 19 de novembre, s’han registrat 64 casos positius al municipi. En el que portem del mes de novembre, seguint el protocol de Salut en casos positius a les aules, hi ha hagut 12 grups confinats a diferents centres educatius per 20 alumnes que van donar positiu i, a data d’avui, hi ha quatre grups confinats.

Des de l’Ajuntament, es recorda que els centres educatius són segurs i es demana a les famílies prudència en totes les seves trobades socials, i, davant aquest increment de casos, seguir els protocols en cas de quarantenes, així com mantenir les mesures per evitar la propagació del virus i els contagis: vacunació (a partir dels 12 anys), distància, higiene de mans, ús de la mascareta i ventilació regular dels espais.

Des del govern afegeixen: “Evitem entre totes i tots les possibles mesures restrictives que les autoritats sanitàries es van plantejant amb l’augment de contagis i més tenint en compte les properes dates festives i l’arribada imminent del Nadal”