Nova actuació del tractament fitosanitari de l’arbrat, la nit del 27 al 28 de maig

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, continua amb el tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

La tercera actuació tindrà lloc la nit del divendres 27 al dissabte 28 de maig, de 23h  a 06h, als exemplars de l’acàcia de Constantinoble (albizia julibrissin) situada als següents indrets: avinguda Lluís Companys, Santa Eulàlia, Santa Eugènia, Ronda Vilassar, av. Eduard Ferrés i Mn. Pere Ribot, un total de 219 exemplars.

El tractament es fa contra el pugó. Es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic.  Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.