Nous casos de Covid 19 a Vilassar de Mar

Aquesta setmana, el Centre d’Atenció Primària (CAP) del Vilassar de Mar ha detectat alguns casos de nous contagis de la COVID-19. Aquests casos diagnosticats al municipi s’han posat en coneixement del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

En cas que tingueu qualsevol sospita de símptomes, contacteu telefònicament el més aviat possible al CAP (93 754 06 42) on rebreu atenció d’acord amb els protocols vigents.

Recordem que s’han de tenir presents les mesures següents: l’ús de la mascareta, en cas de no poder respectar la distància de seguretat i el rentat sovint de mans.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar recorda que les indicacions publicades als mitjans de comunicació del Consistori, que podeu consultar a la pagina web dedicada al COVID-19, s’han de complir  per impedir més contagis i per garantir la salut de tots els veïns i veïnes de Vilassar de Mar. Des de l’Ajuntament apel·len a la vostra responsabilitat en benefici de la ciutadania de Vilassar de Mar i, sobretot, de les persones més vulnerables.