Nou web per a apropar l’oferta museística del poble i el patrimoni cultural

Els museus de Vilassar de Mar compten des d’ara amb un nou web que recull tota la informació sobre els diferents equipaments, el patrimoni que apleguen i les exposicions temporals que s’hi realitzen. La nova pàgina es diu museuvilassardemar.cat i ha estat possible gràcies a una línia de subvencions oberta per la Diputació de Barcelona l’any passat amb l’objectiu d’impulsar la digitalització dels museus i fer més accessible el seu contingut a la ciutadania.

La regidoria de Cultura i Festes Populars de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha aprofitat aquesta iniciativa per a posar tota la riquesa museística de la vila a l’abast d’un clic.

Consultar l’agenda d’exposicions del Museu Enric Monjo, les exposicions temporals de l’Espai Cultural Can Bisa o la història de l’edifici que acull la Casa Museu Carme Rovira serà més fàcil amb aquest nova eina, que també dóna informació sobre les exposicions temporals d’aquests equipaments. El Museu de la Marina, encara en tasques de acondicionament, també hi té el seu espai.

A museuvilassardemar.cat, també es pot trobar una breu història de Vilassar de Mar, les revistes ‘Singladures’ i ‘La Sénia del Rellotge’, un apartat dedicat a la beca Ernest Lluch i diverses rutes: una per les principals cases i edificis del patrimoni local; una altra que ens permet viatjar per la vida dels personatges il·lustres del poble; una altra que ens passeja per les torres de defensa i una més que ens porta per la ruta dels americans.