Nou tractament fitosanitari de l’arbrat la nit del 3 al 4 de juny

La Regidoria d’Espais Públics i Medi Ambient, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’arbrat públic, Espais Verds del Vallès, continua amb el tractament fitosanitari a l’arbrat, una mesura necessària per a la salut dels arbres, que permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.

La quarta actuació tindrà lloc la nit del divendres 3 al dissabte 4 de juny, de 23h a 06h, als exemplars de Tilia tomentosa, un total de 286 arbres, situats als següents indrets: Colom, Narcís Monturiol, Maria Vidal, Sant Jeroni, Mn. Pere Ribot, can Jorba, Concepció i Lluís Guardiola.

El tractament es realitzarà amb sabó potàssic, producte ecològic, biodegradable i no tòxic. Com a recomanació, s’aconsella no apropar-se a l’equip de treball mentre estan fent el tractament.

L’empresa Espais Verd del Vallès ha col·locat cartells de prohibit aparcar a tots els carrers afectats pel tractament. Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que es respecti la prohibició d’aparcar per facilitar les tasques que es realitzaran.