Oberta la inscripció per al nou programa municipal d’activitats físiques dirigides

A partir del 6 d’abril la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar posarà en marxa un nou programa d’activitats físiques dirigides, que canviarà l’actual de gimnàstica de manteniment que s’imparteix al gimnàs del CEIP Pérez Sala. “Amb el nou programa d’activitats es vol donar un salt qualitatiu ampliant el nombre d’activitats que fins ara es duen a terme i adaptant-les a les noves tendències d’activitats físiques dirigides que hi ha en el mercat”, explica Josep Solà, regidor d’Esports. El nou programa continuarà incloent les classes de gimnàstica de manteniment, respectant els horaris de les 18.30 h, tant de dilluns i dimecres com de dimarts i dijous, i s’obriran dos nous grups dimecres i divendres al matí.

Aquesta activitat continuarà sent gratuïta i tindran prioritat d’accés els majors de 65 anys. Respecte a les novetats del programa, s’obrirà una nova graella d’activitats adreçada a la població adulta, on hi haurà classes de pilates i activitats coreografiades com aeròbic i steps, entre d’altres. Per accedir a aquestes activitats caldrà pagar una quota de 16 euros al mes. Una altra de les novetats serà la ubicació de les activitats, que es faran al gimnàs del CEIP Pérez Sala, al Pavelló d’esports municipal i al gimnàs de l’IES Pere Ribot.

El període d’inscripcions va des d’avui dilluns 8 al dijous 11 de març i del dilluns 15 al dijous 18 de març al gimnàs del CEIP Pérez Sala de 18.30 a 20.30 h. A partir del dilluns 22 de març les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h), al Pavelló d’esports municipal Paco Martín (de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de dilluns a divendres de 16 a 21 h); i a l’Escola Nàutica (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 17 a 19 h).

Leave a Reply