Nou intercanvi cultural amb Daimiel

  •  

Una delegació de vilassarencs, formada per una cinquantena llarga de components de la Coral Englantina, una desena de persones amb experiència  en la confecció de catifes de flors pel Corpus, i una representació institucional de l’Ajuntament viatja aquest cap de setmana a Daimiel per participar en un nou intercanvi cultural amb aquesta població, agermanada amb Vilassar de Mar. A aquesta delegació cal sumar els 400 daimielenys censats a Vilassar de Mar que, segons Tobías Díaz, president de l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i comarca, estan passant les seves vacances a Daimiel des de fa setmanes.

La Coral Englantina arribarà aquesta tarda a Daimiel. Aquesta formació musical  actuarà aquesta nit a la trobada de corals, interpretant quatre peces i a continuació cantant algunes peces amb la Coral Molto Vivace i la banda de Daimiel.

La representació institucional del nostre poble que es traslladarà a Daimiel està formada per l’alcalde de la nostra població Joaquim Ferrer i el primer tinent d’alcalde Joan Roca. L’Ajuntament de Vilassar de Mar aportarà les flors que decoraran la imatge de la Virgen de las Cruces, patrona de Daimiel.
 
Diumenge arribarà a Daimiel el grup de vilassarencs amb experiència en la confecció de catifes de flors per a participar a les festes realitzant catifes amb serradures.

Cal recordar que també que l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i comarca participarà a la desfilada de les festes, diumenge a la nit, tal com està fent des de fa 3 anys, amb una carrossa.

Leave a Reply