Nou intercanvi cultural amb Daimiel

Una delegació de vilassarencs, formada per una cinquantena llarga de components de la Coral Englantina, una desena de persones amb experiència  en la confecció de catifes de flors pel Corpus, i una representació institucional de l’Ajuntament viatja aquest cap de setmana a Daimiel per participar en un nou intercanvi cultural amb aquesta població, agermanada amb Vilassar de Mar. A aquesta delegació cal sumar els 400 daimielenys censats a Vilassar de Mar que, segons Tobías Díaz, president de l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i comarca, estan passant les seves vacances a Daimiel des de fa setmanes.

La Coral Englantina arribarà aquesta tarda a Daimiel. Aquesta formació musical  actuarà aquesta nit a la trobada de corals, interpretant quatre peces i a continuació cantant algunes peces amb la Coral Molto Vivace i la banda de Daimiel.

La representació institucional del nostre poble que es traslladarà a Daimiel està formada per l’alcalde de la nostra població Joaquim Ferrer i el primer tinent d’alcalde Joan Roca. L’Ajuntament de Vilassar de Mar aportarà les flors que decoraran la imatge de la Virgen de las Cruces, patrona de Daimiel.
 
Diumenge arribarà a Daimiel el grup de vilassarencs amb experiència en la confecció de catifes de flors per a participar a les festes realitzant catifes amb serradures.

Cal recordar que també que l’Associació de Daimielenys de Vilassar de Mar i comarca participarà a la desfilada de les festes, diumenge a la nit, tal com està fent des de fa 3 anys, amb una carrossa.

Leave a Reply