Nou curs de català, de nivell inicial, a l’abril

 

L’Oficina de Català de Vilassar de Mar-Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impartirà, a partir del pròxim 11 d’abril, un curs de català de 45 hores de durada, adreçat a persones acabades d’arribar a Catalunya i a aquelles que no entenen gens el català.

El curs, completament gratuït, té places limitades (20) i conclourà el 20 de juny. Les classes es faran dilluns i dimecres, de 19 a 21 h, a la Sala Galbany.

Les persones interessades a fer aquest curs podran inscriure’s, el 28 i 29 de març, a través d’aquest enllaç, o de manera presencial, el 29 de març, de 16 h a 19 h, a l’Oficina de Català situada al local de l’Escola Municipal d’Adults. Per fer la inscripció, només necessitaran un document acreditatiu: passaport, NIE o NIF.

Al final del curs, els alumnes que compleixin amb l’assistència mínima obligatòria obtindran un certificat de competència inicial, que permet acreditar les hores de català fetes quan, per exemple, s’ha de tramitar el permís de residència.

Les persones que vulguin estudiar català i no tinguin disponibilitat per fer cursos presencials poden optar per algun dels cursos en línia que el CPNL ofereix al seu web. Aquests cursos compten amb classes virtuals síncrones i impliquen treball autònom per part de l’alumne.

L’Oficina de Català de Vilassar de Mar és un dels 22 centres del CPNL que ofereixen cursos de llengua catalana a tot Catalunya.

(