Norbert Llaràs “Som productors independents, gairebé és obligat ser positius”.

El productor de cinema vilassarenc Norbert Llaràs ha estat un dels grans triomfadors de la 50ena edició del Festival de Cinema Internacional Sitges. Els seus dos projectes, dos més al capdavant de Alhena Production, han sortit per la porta gran del certamen i ell amb els dos premis sota el braç. Llaràs i el seu equip presentaven “Matar a Dios“, que s’ha emportat el Gran Premi del Públic, i el curt “RIP“, que ha estat escollit pel jurat com el Millor Curtmetratge. Llaràs ha estat aquest dimecres al “Parlant de tot“, el magazine matinal de Vilassar Ràdio, per explicar com se sent després de veure com la feina feta durant molts mesos quallava amb dos premis d’enorme prestigi que asseguren un fort ressò internacional.

El Festival de Sitges és molt considerat a nivell mundial, ser-hi ja era un premi, guanyar-ne dos ens ha fet molta il·lusió. Norbert Llaràs, Productor de cinema.

El productor vilassarenc, que es mostra un home feliç, entregat a la feina i molt positiu, recordava com li va arribar a les mans el guió de “Matar a Dios“: lectura al tren i un tip de riure. Es tracta d’una comèdia negra, amb només cinc personatges, que explica un sopar de Cap d’Any en el qual es presenta un misteriós rodamón que assegura ser Déu i que assegura que aniquilarà la raça humana i només quedaran dues persones vives. La història ha captivat el públic del Festival de Sitges. El premi que fa més il•lusió per a Norbert Llarás. Fins arribar a guanyar a Sitges, hi ha una feina molt dura al darrera. Ara, la premiada “Matar a Dios començarà ara una gira internacional. I després, arriba el moment de passar-se a les sales comercials. Llaràs augura un bon recorregut.

Llaràs no oblida l’altre premi. El curtmetratge “RIP” que passa dins d’una habitació. 15 minuts trepidants que no deixen indiferent ningú. “RIP” també apunta alt. De fet, ja hi ha el projecte de convertir aquest quart d’hora fantàstic en una sèrie de televisió, ens ho explicat com a primícia.
La màquina que té Llaràs al cap no s’atura. Ara canvia de registre per començar a rodar “Sense Sostre“, un film que busca alertar sobre les duríssimes situacions que viuen la gent que dorm al carrer, un projecte que anirà de la mà del també vilassarenc Xesc Cabot.
De la mà del productor Norbert Llaràs, Vilassar de Mar ha estat un referent en la 50ena edició del Festival de Cinema Internacional de Sitges que engloba terror, fantasia i ciència ficció.

Per escoltar l’entrevista sencera cliqueu aquí.