Nits de Veu a Premià de Mar, de l’1 al 22 de juliol

Arriba a Premià de Mar la tercera edició de “Nits de veu”, un cicle musical que va néixer amb aspiracions de convertir-se en un referent al Maresme com a celebració de la veu i la música en un ambient estiuenc i un entorn excepcional lluny dels escenaris tradicionals.

Com en anteriors edicions, Nits de veu 2023 se celebrarà als Jardins de Can Maristany, al poble veí, en tres vetllades els dissabtes 1, 15 i 22 de juliol. L’Ajuntament de Premià de Mar ens convida a gaudir de dues actuacions per nit entre les quals hi haurà Manu Guix, que presentarà en format acústic cançons de tota la seva biografia, i el duet a veu i contrabaix de Magalí Sare & Manel Fortià, que al seu últim disc “Retornar”, fusionen melodies, lletres i ritmes de diferents cançons populars arreu d’Amèrica Llatina.

La principal novetat de “Nits de veu 2023” és una ampliació en les jornades musicals, tot passant de quatre a sis concerts als Jardins de Can Maristany, un entorn excepcional, protegit com a bé cultural d’interès local. Es tracta d’una torre de luxe d’estil noucentista construïda a principis del segle XX  que actualment funciona com a escola municipal de música.

Per tal de complir amb un criteri de proximitat, entre les veus convidades hi haurà artistes locals com Belén Bandera, que presentarà el seu nou disc Bambú, o Edna Bravo i Daniel Ocon, que actuaran com a duet en un format més íntim. Per cada jornada del cicle les entrades tenen un preu de 12 euros, 10 en la venda anticipada. Trobaràs més informació sobre el cartell i els artistes convidats al web premiademar.cat/nitsdeveu