Neix el festival de música clàssica “Maestros Kids”

“Maestros Kids” és el primer festival de música clàssica per a nens i nenes i pares i mares del Maresme. Es tracta d’un certamen gratuït organitzat per La Suite Cultura, una associació sense ànim de lucre,que neix amb la voluntat de donar difusió a la música clàssica amb formats menys convencionals. El certamen, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la localitat, vol donar visibilitat a les organitzacions del municipi d’una manera integradora, creant sinergies entre aquestes.

La primera edició de Maestros Kids és celebra el dissabte 26 de maig a l’Espai Cultural Can Bisa de Vilassar de Mar. Durant tot el dia les activitats i concerts que es realitzaran tindran la música clàssica com a protagonista.

La primera actuació serà d’ 11 del mati a 12 del migdia i anirà a càrrec de l’escola de música Estudi de Música, que oferirà un recital de duets de corda i ensenyaran, en directe, com interactuen els mestres amb els alumnes. Durant aquesta hora també hi haurà un taller de treballs manuals on La Caseta de l’Arbre ensenyarà a fer instruments musicals amb material reciclat i a les 7 del vespre organitzarà un mural de sabó col·lectiu. De 2/4 d’1 a ¾ de 2 de la tarda serà el torn de les arts escèniques i els malabars. Hi haurà Malabarclàssic, un espectacle de malabars, on l’artista farà ballar els objectes al ritme de la música clàssica i per finalitzar arribarà Lula, un personatge que crea un univers fantàstic que sorprendrà a través de la seva posada en escena màgica i colorista. Un altre de les activitats que ofereix el certamen és una sessió de Iogaclàssic, una classe de ioga infantil amb música clàssica impartida per l’Espai Interior a 2/4 de 5 de la tarda. A les 5 de la tarda hi haurà una actuació de l’escola Aula de Música, que oferirà un altre repertori de peces clàssiques conegudes.

Cal destacar que per primera vegada Pep Bou actuarà a Vilassar de Mar,en concret a la sala Roser Carrau de l’espai cultural Can Bisa. Pep Bou proposarà un viatge cap a móns poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música, i oferirà dos passis un a les 12 del migdia i l’altre a les 6 de la tarda. Les entrades es poden aconseguir a la llibreria Índex de Vilassar de Mar i una hora abans de l’espectacle a la mateixa Sala Maria Roser Carrau. El preu és de 10 euros per als nens i nenes menors de 12 anys i de 12 euros per als adults. El pagament ha de ser en efectiu .

El certamen inclourà també sessions de dj’clàssic a les 10 del matí i ¼ de 2 de la tarda.