“Natur Center”, millor botiga d’animals de tot Espanya

Saps quina és la millor botiga d’animals de l’estat? Saps on és? Doncs és la vilassarenca Natur Center, ubicada actualment al polígon de Cabrera de Mar.

La Montse Vinyals és la gerent d’aquest centre, hereu de les mítiques La Fauna i el Parc de les Aus de Vilassar de Mar, que sempre s’ha distingit pel benestar de les nostres mascotes. Va recollir el premi el passat dijous 12 de març a Madrid, hores abans del primer confinament, i ara ha vingut a la ràdio per explicar-nos que es troba molt orgullosa d’aquesta preuada distinció a nivell estatal.

Montse Vinyals, que havia estat, per cert, col·laboradora d’aquesta casa fa molts anys, ha passat pel nostre magazine matinal, el “Parlant de tot”, per explicar-nos com va guanyar el premi a millor botiga de tot l’Estat Espanyol. Eren en una fira a Orlando, als Estats Units, comprant productes per a la botiga i els van avisar que eren els guanyadors d’aquest guardó

Un avió de la Florida a Madrid per recollir un premi, que no s’havia donat mai abans, atorgat per AMVAC, Asociación de veterinarios españoles especialistes en animales pequeños, l’associació de fabricants i distribuïdors de productes per a animals petits companyia i la fira IFEMA

Un guardó, segons Montse Vinyals, que reconeix una distinció a una trajectòria que vetlla pel benestar dels animals.

“Estic molt orgullosa i satisfeta, és un reconeixement per la tasca realitzada durant més de quaranta anys, per totes les persones que hem torat endavant el projecte”. Montse Vinyals, Natur Center.

Per celebrar-ho, en els darrers dos mesos, han repartit un munt de regal als clients del Natur Center. Una autèntica festa major a la botiga

Vilassarencs i vilassarenques acumulen, segur, un munt de records des de la fauna al Parc de les Aus fins arribar, ara, al Natur Center. Segur que comparteixen un sentiment vers a dos membres molt especials de la família de la millor botiga de tot Espanya .

El ximpanzé Tico i el lloro Mateu. El primat, encara és viu, i es pot visitar a la Fundació Mona de Riudellots de la Selva. La Montse Vinyals ens fa cinc cèntims de com va arribar aquest ximpanzé al Natur Center: se li havia escapat a una persona que tenia a Cabrils molts animals salvatges per a fer espots publicitaris,i el va trobar un boletaire al bosc, un conegut de la familia Vinyals, i el va portar al Parc de les Aus. Després de totsels tràmits legals amb la Generalitat, el que havia de ser una estada curta, van ser 12 anys de convivència diària.

I l’altre gran protagonista és el lloro Mateu. Aquest, amb 42 anys a les seves ales, encara és a la botiga, robatoris, ràdio aficionat… una història apassionant.

Felicitem el Natur Center per aquest premi i ens fem nostre el seu sentiment. I recorda: si no has de tenir un animal ben atès, no el tinguis.

podeu escoltar l’entrevista sencera aquí