Música per la llibertat dels presos polítics, amb Enric Neddermann

Aquest divendres, a la plaça de l’Ajuntament i a les 20:00 h del vespre, nou acte per reclamar la llibertat dels presos polítics amb la participació del cantant vilassarenc Enric Neddermann. Un cap de setmana, també, en el qual a Mataró s’instal.la la presó mòbil amb un munt d’activitats paral·leles.

L’ANC i el CDR de Vilassar de Mar convoquen a una nova concentració per denunciar que els presos polítics catalans ja fa cinc mesos que són tancats a les presons madrilenyes d’Estremera i Soto del Real. A partir de les 20:00 h del vespre, el cantant vilassarenc Enric Neddermann serà l’encarregat de posar música a l’acte.

Presó mòbil a Mataró

A més i en paral.lel, a partir d’aquest dimecres i fins diumenge, a la plaça Santa Anna de Mataró s’instal.la la presó mòbil que ha anat donant voltes per Catalunya i que serveix per denunciar l’actual situació política a casa nostra. Es tracta d’una iniciativa en la qual qualsevol persona pot experimentar què se sent tancat en quatre barrots. L’experiència és ser-hi un mínim de dues hores.

La presó mòbil estarà oberta les 24 hores del dia i, per torns, la gent s’hi ha d’anar apuntant. Per tal que la sol.litud dins de la improvisada cel·la sigui menor, s’han programat un seguit d’actes que van des de xerrades i debats a actuacions de corals passant per cursos i tallers. Diferents personalitats, entre les quals destaquen el politòleg Ramon Cotarelo o l’exdiputada de la CUP Mireia Boya.