Multitudinària Marxa per la Llibertat al seu pas per Vilassar

Des de pocs minuts abans de les 18 h i fins a gairebé les 19.30 h, Vilassar de Mar ha viscut el pas de la Marxa per la Llibertat, que han convocat l’ANC i Ommium Cultural i que ha aplegat milers de persones de diferents punts del país. Aquesta ha estat una de les cinc marxes que s’han convocat al país i que van sortir ahir de diferents punts de Catalunya i que arribaran demà a Barcelona per sumar-se a la manifestació convocada a les 17 h als Jardinets de Gràcia.

La marxa, que ha passat pel nostre poble va sortir ahir de Girona i van fer nit a Malgrat de Mar. Avui s’ha reprès, i han anat per la NII, parant a dinar a Arenys de Mar i fins a Premià de Mar, població que ha habilitat el poliesportiu perquè els participants que ho desitgin sopin i passin la nit, els esperaven botifarrada i molt d’ambient per rebre’ls. Demà divendres, dia en què està convocada la vaga general, sortiran a les 8.30 h del matí per dirigir-se a la capital catalana on confluiran totes les marxes que circulen pel país.

Des de Vilassar Ràdio hem fet una programació especial seguint la marxa i fent gairebé un centenar d’entrevistes a les persones que hi participen, vilassarencs, de Torroella de Montgrí, Celrà, Girona, Pineda, Canet, Mataró, Llavaneres, Arenys de Mar i de Munt, Sant Cebrià de Vallalta, etc. totes atenent els nostres micròfons i explicant les emocions.

Podeu tornar a escoltar el programa especial sencer.