Mossos i alumnes dels instituts a la ràdio

Coincidint amb la recent celebració del Dia Internacional d’Internet Segura que es celebra el 7 de febrer, els Mossos d’Esquadra faran una secció especial al “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio.

Agents de l’oficina de relacions amb la comunitat de l’ABP de Premià de Mar participen des de fa tres temporades al magazín matinal de Vilassar Ràdio, parlant un cop al mes de qüestions relacionades amb la seguretat, des del trànsit, seguretat en gent gran, operatius especials segons les èpoques de l’any, etc.

Aquest dimarts vinent parlaran de la seguretat a la xarxa, dirigida als joves, és per això que comptarem amb la presència a l’estudi de 8 alumnes dels Instituts Vilatzara i Pere Ribot de Vilassar de Mar. Entre altres es parlarà del projecte internet segura de tu a tu, i dels vídeos que per l’ocasió ha publicat el cos de la policia autonòmica. Mossos d’esquadra treballen des de fa temps amb instituts, escoles, centres cívics, comunitats de veïns, etc. per tal de donar consells sobre diferents aspectes lligats amb la seguretat.

La xerrada la podreu escoltar en directe dimarts a les 10.05 h del matí.