Mor una dona víctima d’una explosió al carrer Santa Gemma

Una dona de 84 anys ha mort aquest dimecres 10 de gener, víctima d’una deflagració causada possiblement per una acumulació de gasos originats per l’ incendi que s’ha produït al primer pis del carrer Santa Gemma, 31 de Vilassar de Mar al voltant de les 12:45 h.

Una gran part del veïnat del bloc ha pogut sortir pel seu propi peu, i els quatre veïns restants, entre ells un nadó, han estat evacuats pels Bombers amb l’escala. El foc ha afectat un pis ubicat a la primera planta de l’edifici, que té planta baixa i tres pisos superiors. El foc, que ha estat controlat a les 13.35 hores, ha cremat totalment una habitació de l’habitatge i la resta del pis ha quedat afectat per la temperatura i pel fum, que ha afectat també l’escala comunitària.

Segons els serveis tècnics municipals de l’Ajuntament, i després d’una primera avaluació, l’edifici no presenta cap desperfecte estructural. Malgrat això, els veïns i veïnes de l’edifici afectat no podran passar la nit a casa seva per la intensa olor a fum a l’immoble, que ha estat precintat per la Policia Local fins que no presenti les condicions per necessaries per tornar-hi a accedir. . La majoria passaran la nit a casa de familiars, excepte una família que ha estat reubicada en un hotel del nostre poble. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Policia Local. S’estan investigant les causes de l’incendi.