Mor l’exalcalde de Vilassar de Mar Josep Maria Núñez i Cirera

Josep Maria Núñez i Cirera, conegut com en Nani, ha mort aquest dimecres 2 d’abril a conseqüència d’una aturada cardíaca que va patir dijous passat i que no ha pogut superar.

Josep Maria Nuñez de 58 anys i metge de professió, va convertir-se en alcalde de Vilassar de Mar l’any 1987 com a cap de llista de CiU i va ocupar el càrrec fins al 1999. Actualment era el gerent de la SA Municipal de Promocions Urbanes.

La capella ardent és al Casal de Curació i la cerimònia de comiat serà divendres 4 d’abril a les 10h del matí a l’església de Vilassar de Mar. L’Ajuntament expressa el seu condol a familiars i amics.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha declarat dos dies de dol oficial al municipi, avui dijous i demà divendres, per la mort de l’exalcalde Josep Maria Núñez i Cirera. Durant aquests dos dies se suspenen tots els actes públics oficials organitzats per l’Ajuntament i les seves societats o organismes autònoms municipals i les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal. A més, també es proposarà al ple de l’Ajuntament que s’iniciï el procediment perquè li sigui concedida la medalla de Vilassar de Mar d’acord amb el reglament d’honors, reconeixements i distincions del consistori.