‘Montadito japonés’ guanya el concurs de comparses del Carnaval

920 persones desfilant han fet de la rua de Carnaval d’enguany la més participativa de la història del Carnaval fins al moment. El públic va tornar a sortir al carrer per gaudir amb la creativitat, la música i les coreografies de les comparses, 12 en total.

Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700€, se’l va endur la que portava per nom Montadito japonés, formada per una quarantena de persones vestides de geishes i samurais, amb una vestimenta feta amb material reciclat, entre ells 2.000 escuradents per disfressa.

8_1r_Montadito japonés 2El segon premi de comparses (600€) va ser per Fent el gamarús, gamarussos amb unes plomes molt vistoses. El tercer premi de comparses (500€) va anar a parar a La calçotada, un centenar de components disfressats de calçots i cuiners i amb una gran carrossa amb tots els elements necessaris per gaudir d’una bona calçotada. Precisament aquesta carrossa es va endur també el premi Toni Linares (700€). El quart premi (400€) va ser per a la comparsa La tribu canyeraun grup molt acolorit amb vestits ètnics i canyes com a element comú. El cinquè premi (300€) va ser per a La Colla de l’hort, amb uns components plens de notes musicals i unes perruques molt treballades.

Durant el ball de disfresses també es va escollir la Reina del Carnaval, que enguany va ser per a “Sol de mar” de la comparsa Donant la notaPel que fa a la votació popular via codis QR, 933 vots van recaure a la comparsa En un país multicolor, Pérez Sala és el millor, un vistós i divertit eixam d’abelles.
El premi d’aquesta categoria va ser un lot de productes amb la col·laboració de la carnisseria Can Roca de Vilassar de Mar.

Podeu veure el recull fotogràfic de l’acte a l’àlbum de Flickr de Vilassar de Mar