Moments de certa tensió en plena campanya electoral

Aquest dimarts a la nit, s’han viscut a Vilassar de Mar uns moments de certa polèmica en plena campanya electoral. La candidata del PP, Yolanda Laspalas, havia quedat per penjar cartells electorals de la seva formació i ho feia amb l’ajuda del seu amic, Santiago Pulido (conegut, al Maresme, per haver protagonitzat, presumptament, algunes accions en contra de la independència de Catalunya). Un grup de vilassarencs, entre els quals es trobava l’Alex (activista conegut a les xarxes socials com Sasha Molotov) li van demanar a Laspalas què feia juntant-se amb en Pulido. La conversa va anar pujant de to i va arribar la policia local per fer de mediadora entre les dues bandes.

Sasha Molotov, número 19 a les llistes de Babord, explica com van anar els fets. Diu que es va presentar per preguntar a Laspalas “amb quina mena de gent s’ajunta”. Per la seva banda, Yolanda Laspalas, dona la seva versió. L’alcaldable per al PP explica que Santiago Pulido, “l’ajudava a penjar cartells” i que es va sentir “intimidada” per Molotov. Laspalas es pregunta “qui són els feixistes?” i lamenta que l’increpessin amb “fer-la fora del poble”.

L’activista social vilassarenc denuncia i insisteix que Santiago Pulido el va amenaçar “d’anar a casa meva i posar-me, també, un vàter a la porta”. De fet, explica que a la caixa del camió de Pulido hi havia diferents sanitaris els quals no van poder fotografiar. Un vàter a la porta que també va aparèixer, (recordem) fa unes setmanes, davant del domicili de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot. La candidata del PP assegura que no va escoltar aquesta pressumpta amenaça.

L’alcaldable del PP argumenta que va fer venir Santiago Pulido a penjar cartells de la seva formació amb la grua ja que els seus “els despengen” perquè estem, diu, en “territori comanche”. Molotov insisteix en què ell, en tant que ciutadà, té “tot el dret a saber amb qui s’ajunta una persona que es presenta com a alcaldable per a l’Ajuntament del nostre municipi”.

La Policia Local, que va arribar als lloc dels fets, va procedir a multar la grua de Pulido que estava aparcada en la plaça reservada per a minusvàlids que hi ha al costat de l’Atlàntida.