Missatge de Festa Major de l’alcaldessa, Laura Martínez Portell

Amb detalls dels tres colors de la Rierada, amb detalls de la gent pagesa, dels mestres d’aixa i dels pescadors contrabandistes, Laura Martínez Portell, alcaldessa de Vilassar de Mar, ens desitja a tots i totes una molt bona Festa Major. Martínez Portell, en el vídeo institucional, que es pot veure a les nostres xarxes socials, recalca que venen dies en els quals la nostra identitat i les nostres tradicions agafaran el protagonisme. Celebra una programació, realitzada conjuntament amb les diferents entitats del nostre municipi, pensades per a tots els públics i amb la música i les activitats de carrer com a eixos centrals. A poques hores de l’inici -la Festa Major comença aquest divendres i s’allargarà fins al proper dimarts, festiu a Vilassar de Mar-  Martínez Portell desitja que visquem una experiència inoblidable per a tots i totes.

Martínez Portell destaca que, amb la Festa Major, Vilassar de Mar es transforma en un escenari d’alegria, en el qual identitats i tradicions vilassarenques prenen el protagonisme.

El programa està pensat per arribar a tots els públics, amb les activitats de carrer i la música com a elements centrals. Aquest any, i entre les novetats, destaca la fira d’atraccions més inclusiva, amb una franja horària tranquil·la, de dilluns a divendres, de 6 a 7 de la tarda, sense estímuls sonors ni visuals, perquè tothom pugui gaudir-ne.

L’alcaldessa ha volgut fer un agraïment a totes les persones que fan possible aquesta celebració, especialment als serveis municipals i a les entitats.